Search found 7 matches

by YourFriend
Mon Feb 17, 2020 5:54 pm
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Line subtracting artwork when animating spine
Replies: 5
Views: 651

Re: Line subtracting artwork when animating spine

The mask trick totally worked. Thank you.
by YourFriend
Sat Feb 08, 2020 4:41 am
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Line subtracting artwork when animating spine
Replies: 5
Views: 651

Re: Line subtracting artwork when animating spine

I just precomped the body and replaced puppet pins on the precomp. Then I created bones, renamed, rigged and still getting the same issue. :(

Any ideas? Thank you.
by YourFriend
Mon Feb 03, 2020 11:34 pm
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Custom Robot Rig Issue
Replies: 3
Views: 585

Re: Custom Robot Rig Issue

Hello. Thank you for your reply. I did figure it out. I tried deleting this but I had already replied to my own thread preventing me from deleting. Thank you again.
by YourFriend
Mon Feb 03, 2020 10:03 pm
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Line subtracting artwork when animating spine
Replies: 5
Views: 651

Line subtracting artwork when animating spine

Hello. When I move the spine I get a strange mark that looks like a piece of the artwork is missing. I've seen a few people address this issue but I'm not sure what is causing it for me. Things I've tried. 1. Adjusting the mesh properties of the body's puppet effect. 2. Removing the stroke of the ob...
by YourFriend
Wed Jan 29, 2020 2:28 am
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Custom Robot Rig Issue
Replies: 3
Views: 585

Re: Custom Robot Rig Issue

Taps microphone... ... .. .
by YourFriend
Tue Jan 28, 2020 11:14 pm
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Custom Robot Rig Issue
Replies: 3
Views: 585

Custom Robot Rig Issue

Hello. I'm using Duik 2.0 and trying to rig a robot following the 9 hour tutorial for 1.6. My issue is. I set up a custom structure, link layers to structure. When I hit auto-rig I get one controller at the foot on the custom structure that then just move everything around when I adjust the position...