Keyframes not animating?

Rigging, animation, import/export of characters, props and cameras comprehensive tool set for After Effects.
Forum rules
Please read these rules and advices before posting.
  • Before you ask any question about a tool, to avoid duplicates, please:
    1. Search for a solution in the available documentation for the tools.
    2. Some video tutorials and quicktips are available.
    3. You can make a search to see if your question has already been asked.
  • Thank you for giving a detailed and precise title to your topics, to help searching in the future.
  • We're very few people to manage this forum, please be patient if we're a bit long to answer.
  • Don't hesitate to answer to other people's questions! The goal of this forum is not only to have the Rainbox team answer users' questions, but to have everyone sharing and helping each other.
  • Finally, please always be polite, and keep in mind that all we want is sharing techniques and knowledge, helping each other.
Post Reply
lumaluke
Posts: 1
Joined: Thu Aug 06, 2020 8:08 am

Keyframes not animating?

Post by lumaluke » Thu Aug 06, 2020 8:19 am

Hey everyone,

So I'm new to DUIK and I'm probably doing something stupidly wrong, so let's see?

I've duplicated a hand rig using True Comp Duplicator, update the slider expressions to the new comp name, everything seems to work okay until I come to animate it. I set the positions for each keyframe but nothing happens when I scrub through (or preview).

Here's a brief screen recording of the issue

https://youtu.be/NVlMBOZjDeU

If anyone knows what I'm doing wrong and how I can fix it I'd love some help!

Using AE 17.1.2

Thanks.

MartinR
Posts: 5
Joined: Mon Aug 03, 2020 1:47 pm

Re: Keyframes not animating?

Post by MartinR » Fri Aug 07, 2020 6:18 am

You screen recording is cropped - hard to tell what is going on this way.

When you duplicated your comp, did you check "update expressions"? Also, have you tried to purge memory and restart the computer?

*Martin

Post Reply