Expression Erros when extracting Master Properties

Rigging, animation, import/export of characters, props and cameras comprehensive tool set for After Effects.
Forum rules
Please read these rules and advices before posting.
  • Before you ask any question about a tool, to avoid duplicates, please:
    1. Search for a solution in the available documentation for the tools.
    2. Some video tutorials and quicktips are available.
    3. You can make a search to see if your question has already been asked.
  • Thank you for giving a detailed and precise title to your topics, to help searching in the future.
  • We're very few people to manage this forum, please be patient if we're a bit long to answer.
  • Don't hesitate to answer to other people's questions! The goal of this forum is not only to have the Rainbox team answer users' questions, but to have everyone sharing and helping each other.
  • Finally, please always be polite, and keep in mind that all we want is sharing techniques and knowledge, helping each other.
Post Reply
ulfstein
Posts: 18
Joined: Tue Aug 14, 2018 6:40 am

Expression Erros when extracting Master Properties

Post by ulfstein » Wed Feb 19, 2020 3:32 pm

Hi,

I have finally completed the rig of the project that I'm working on but am now discovering that extracting the Master Properties is throwing up a bunch of expression errors (see attached image).

It's looking for layer named "C | Connector" but the layer is there in the pre-comped rig. I've been trying desperately to figure out what's going on here but am not managing to get to the bottom of this.

Any help would be hugely appreciated. I can upload a copy of the project if that helps.

Many thanks.
Attachments
Screenshot 2020-02-19 at 16.19.25.png
Screenshot 2020-02-19 at 16.19.25.png (49.55 KiB) Viewed 1990 times

User avatar
Duduf
Posts: 859
Joined: Mon Jun 20, 2016 2:59 pm

Re: Expression Erros when extracting Master Properties

Post by Duduf » Wed Feb 19, 2020 7:03 pm

Hi,

This may be because the "C | Connector" controller is not extracted for some reason but some expressions look for it outside of the precomp. I'm not sure though, just send me the project and I'll have a look at that.

Apart from these errors, does the rig work correctly ?

ulfstein
Posts: 18
Joined: Tue Aug 14, 2018 6:40 am

Re: Expression Erros when extracting Master Properties

Post by ulfstein » Thu Feb 20, 2020 3:25 am

Hi Duduf,

Thanks for getting back to me on this. Yes, the rig prior to extracting is working fine. I've uploaded the project here: https://www.dropbox.com/sh/nshizqk4whtf ... uGmHa?dl=0

Many thanks

Post Reply