Search found 5 matches

by Erik
Tue Jan 21, 2020 10:12 am
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: Arm Rig breaks at wrist - Any Ideas how to fix it?
Replies: 1
Views: 1726

Arm Rig breaks at wrist - Any Ideas how to fix it?

Dearest Animators, I rigged an arm very simple shoulder-Elbow-Wirst bones attached to the Structure layers. And a Hand piece attached to the S|Structure. I set up the character looking to the right side (of my screen). When I lift the arm the rig breaks at the wrist. Any Ideas? to the left - all is ...
by Erik
Thu Oct 10, 2019 8:50 am
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: manual IK-rigging doesn't work
Replies: 4
Views: 4005

Re: manual IK-rigging doesn't work

Thanks for the answer and the great work.
I m doing this Rigging Course by School of Motion and going through all the processes that they mention - that's why I am doing manual as well.

thanks again and chapeau!
by Erik
Thu Sep 19, 2019 5:48 pm
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: manual IK-rigging doesn't work
Replies: 4
Views: 4005

Re: manual IK-rigging doesn't work

So after I deinstalled everything from Duik to AE and reinstalled it again and again I found the solution to simply switch back to Duik Bassel 16.0
by Erik
Thu Sep 19, 2019 12:24 pm
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: manual IK-rigging doesn't work
Replies: 4
Views: 4005

Re: manual IK-rigging doesn't work

the latest log... =========== NEW LOG ============= ================================= [Thu Sep 19 2019 13:42:50 GMT+0200] || Warning || An error has occured in file /Applications/Adobe%20After%20Effects%20CC%202019/Scripts/ScriptUI%20Panels/Duik%20Bassel.1.jsx at line 22130 null is not an object [Th...
by Erik
Thu Sep 19, 2019 11:46 am
Forum: DUIK | Rigging and Animation [After Effects]
Topic: manual IK-rigging doesn't work
Replies: 4
Views: 4005

manual IK-rigging doesn't work

I worked with Duik for 2 weeks now and I am super excited about it. However it showed so weird behaviour recently. What am I doing wrong? I auto-create an Arm-Structure, click on S|Hand and create an Controller. Well and then I select the Controller + S|Arm +S|Forearm and finally go under AutoRig&IK...