Seize the means of film production. Rainbox Open Tools Crowdfunding Campaign: Help free software development and get new awesome tools.

changing comp size?

Rigging, animation, import/export of characters, props and cameras comprehensive tool set for After Effects.
Forum rules
Please read these rules and advices before posting.
  • Before you ask any question about a tool, to avoid duplicates, please:
    1. Search for a solution in the available documentation for the tools.
    2. Some video tutorials and quicktips are available.
    3. You can make a search to see if your question has already been asked.
  • Thank you for giving a detailed and precise title to your topics, to help searching in the future.
  • We're very few people to manage this forum, please be patient if we're a bit long to answer.
  • Don't hesitate to answer to other people's questions! The goal of this forum is not only to have the Rainbox team answer users' questions, but to have everyone sharing and helping each other.
  • Finally, please always be polite, and keep in mind that all we want is sharing techniques and knowledge, helping each other.
Post Reply
matty1000
Posts: 8
Joined: Mon Jan 21, 2019 3:39 pm

changing comp size?

Post by matty1000 » Tue Jan 29, 2019 8:49 pm

with a fully rigged character, when i change comp size the rig goes nuts. im not sure what way it goes wrong, but it messes the position and rotation of the elements

make a new rig the only thing to do in this situation?

User avatar
Duduf
Posts: 813
Joined: Mon Jun 20, 2016 2:59 pm

Re: changing comp size?

Post by Duduf » Wed Jan 30, 2019 8:41 am


Elandré
Posts: 2
Joined: Fri Mar 27, 2020 3:29 pm

Re: changing comp size?

Post by Elandré » Fri Mar 27, 2020 4:03 pm

Hey Matty1000. I know it's been more than a year but can you recall the solution to your dilemma for this? Unfortunately the link Duduf replied with seems to be broken. I just get a Board index with English and French topics on DuGR and DuFX. :shock:

I'm pretty desperate at this moment, not wanting to redo an entire rig with custom controllers and connectors. Plus painful deadlines, you know how it goes. :cry:

User avatar
Duduf
Posts: 813
Joined: Mon Jun 20, 2016 2:59 pm

Re: changing comp size?

Post by Duduf » Sun Mar 29, 2020 3:50 pm

I've replied there:
viewtopic.php?f=10&t=844

Post Reply